изработване на автоматизирана поливна система ( снимки )

Привет от екипа на Градинарите. Представяме Ви галерия от снимки на автоматизирана поливна система, която изпълнихме. Можете да проследите почти целият процес : изкопаване на канали, полагане на тръби, монтаж на електромагнитни клапани, програматор, капков маркуч и тестът на самата поливна система.

Почти, защото трябваше да се свършат много неща и не остана време за снимки. Добрата новина е, че този двор, вече е обезпечен с вода и бъдещата тревна площ ще бъде поливана когато трябва и колкото е нужно с минимален ангажимент на собствениците.

Още интересни снимки и статии, свързани с озеленяване на двор, поддръжка на градина и информация за декоративна растителност, може да намерите на страниците на нашият блог за озеленяване. Ако не успеете да откриете отговор на въпросите, които Ви вълнуват, пишете ни на посочената електронна поща.

Желаем Ви успех и щастие.

социални мрежи

Етикети: , , ,

2 коментара по “изработване на автоматизирана поливна система ( снимки )”

  1. IVAN казва:

    Здравейте! Имаме двор, в който отглеждаме предимно домати, краставици, тиквички за домашна употреба. Тази пролет си направихме капково напояване и сме много доволни. Гарантира почти еднаквото капкоотделяне – от първия корен в реда до последния и това ни спестява много нерви и време. А колкото до реколтата-няма сравнение с годините преди това-СУПЕР. Тази система полива във времето което ни е предназначено за салатка от домашните зеленчуци :-)
    Имаме и към 70 овошки в двора. Носим вода с кофи, дърпаме маркучи от дръвче на дръвче. Но сме решили да направим и там капково с поливни маркучи, капкообразуватели, и т.н. Намислили сме в един бидон / на високо/ да бъркаме тор и да го включваме в капковото на самотек. Всички тези работи са помощ за добрия градинар, в крайна сметка той решава кога ,как и колко … За нас Вашето мнение е важно .

  2. Градинаря казва:

    Поздравления. Така, освен време и труд, пестите и вода, защото поливате там където трябва, колкото е нужно и в подходящо време от деня. Да Ви е сладко :)))

Вашият коментар