Дръвета и данъци

Здравейте скъпи приятели.Екипът по озеленяване на Градинари. БГ с радост Ви съобщава, че правителството прие всички бюджети, коригира данъци и НЕ обложи с такса засаждането на дръвчета. Така че спокойно можете да добавите в градината ” две праскови и две череши…” / както се пее в една песен /.
0087b49743

А сега малко по- сериозно.Засаждането на дърво не е сложно мероприятие.Градинските центрове предлагат дървета в контейнери, което позволява дори през лятото да се садят дървета със 100% успеваемост.

Но, има едно но.Във времето на световна финансова криза е нормален стремежът да правим нещата, като влагаме по- малко средства.Продават се декоративни дървета и храсти на “гол корен” , което е определящо за тяхната цена.

Дърветата на “гол корен” са на по-ниски цени от тези в контейнер.Обикновено така се продават видове, които са характерни за България.Фиданките са засажани и расли в нашите климатични условия, което ни дава голям процент сигурност,че дървото ще расте и ще се развива.

Дали ще засадите декоративно или овощно дръвче във вашата градина оставяме на Вас да решите.Засаждането на дърво е приятно занимание.

Екипа на Градинари. БГ Ви желае лек и спорен ден.

споделяне в социални мрежи

Етикети: , , ,

2 коментара по “Дръвета и данъци”

  1. Биляна - веселата градинарка казва:

    То оставаше и засаждането на дървета да ни го обложат с данък и вече наистина само въздуха щеше да е безплатен…

  2. goliat казва:

    госпожо/госпожице Биляна, не се притеснявайте. В момента набирам съмишленици градинари за основаването на ” Градинарско движение”, което да защитава правата на градинаря ;)))

    Лек ден Ви желая и благодаря за коментара

Вашият коментар