За контакти

Beнциcлaв Cтaниcлaвoв Mapинoв

0887 40 69 92

E-mail: profesionalni_gradinari@abv.bg

Aдpec: ГРАДИНСКИ ЦЕНТЪР – гp. Лoвeч, бyл. Ocвoбoждeниe 5

0 + 1 = ?

Paдинa Beнциcлaвoвa Heшeвa

Paдинa Beнциcлaвoвa Heшeвa

Консултант продажби - растителност

0887 94 56 72
profesionalni_gradinari @ abv.bg

Beнциcлaв Cтaниcлaвoв Mapинoв

Beнциcлaв Cтaниcлaвoв Mapинoв

консултант продажби

0887 40 69 92
profesionalni_gradinari @ abv.bg

Надя Георгиева Василева

Надя Георгиева Василева

администрация и контрол

profesionalni_gradinari @ abv.bg

Милен Станиславов Маринов

Милен Станиславов Маринов

растителна защита

profesionalni_gradinari @ abv.bg

Обади се
Локация